Мускулест мъж се изкъпа в шадраван и ченгетата му щракнаха белезниците.Лятото

...
Мускулест мъж се изкъпа в шадраван и ченгетата му щракнаха белезниците.Лятото
Коментари Харесай

Мъж се изкъпа в шадраван в Русе и си навлече неприятности СНИМКА

Мускулест мъж се изкъпа в фонтан и ченгетата му щракнаха белезниците.

Лятото е тук, а с него и къпането във фонтаните в страната. Първият храбрец публично откри сезона в Русе.

На фотография, споделена в обществената мрежа Фейбук виждаме, че мускулест мъж се е съблякъл до кръста и е цопнал в шадравана в центъра на Русе, с цел да се разхлади.

" Иванчо отново в деяние ", написа Тереза Димитрова, която е създател на фотографията.

На фотото виждаме и няколко полицейски чиновници, които са насочили взор към мускулестия мъж. Вероятно те са създали забележка на мъжа, така като водата в шадраваните не е за плуване, нито пък за къпане.

" В Русе сме задоволително широкоскроени и нямаме нищо срещу всеки да влиза във фонтаните, стига да не замърсява водата и да не пръска минувачите. Затова градът е толкоз прекрасен, тъй като тук сме единствено готини и положителни хора, които се радват на живота и в никакъв случай не мрънкат ", коментира Марий Цвятков.

Специалисти предизвестяват, че водата в множеството фонтани съдържа химикали и дезинфектанти, които предизвикват кожни обриви и алергии.

На доста от шадраваните в страната са сложени табели, че къпането е неразрешено. Обикновено обаче това не се съблюдава.

По данни на русенци мъжът, влезнал в шадравана, е този, който се прочу в обществените мрежи, откакто стресна румънци в региона на българското село Цар Калоян. Кадри, снимани от видеорегистратор, демонстрират по какъв начин колата на румънците е била блокирана от мъжа, който е бил по боксерки и се е качил на капака на возилото. Припомнете си тази нелепа обстановка тук:

" Лошо, очевидно е общоизвестна звезда с нарушена душeвност... Дано го приберат да го полекуват преди да е отрепал себе си или заличил някой различен. Аз повече се чудя за какво не се фокусираме върху нещо хубаво, че виждам доста хилещи се тук, най-малко смисъл да има за наслада. А то, по този начин, не оказваме помощ, а единствено сеир се гледа... Западнала работа... ", написа в мненията Ирена Л.

Авторката на обявата допуска, че в мрежата ще се появи и видео, на което ще можем да забележим по какъв начин въпросният субект цопка в шадравана. Тя отбелязва, че много хора са го снимали.

" Този крепко е изплискал легена ", добави Николай К. " В този случай е шадравана ", отвърна му Александър Г.

" Поредният ненормалник, на който се обръща внимание! А той това търси ", разяснява Калина Малина.

Междувременно от полицията оповестиха, че мъжът е задържан. Наложила се и намесата на чиновници от бранш " Специални тактически дейности ". Сигналът, че в шадравана има мъж с несъответстващо държание, е подаден в полицията малко преди 15:00 часа.

След диалози, траяли към половин час, сред униформените чиновници и мъжа, последният е излезнал от шадравана и побягнал, но служителите са го арестували.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР